TrueCombat: Elite Polska

Społeczność TrueCombat: Close Quarters Battle, TrueCombat: Elite i Q3 True Combat

DziałyDziały

• Serwis
    • Strona główna
    • Newsy
    • Użytkownicy
    • Ankiety
    • Przeglądarka serwerów
    • TrueCombat.pl
    • Ekipa
    • Reklama
    • Regulamin
    • Mapa
    • Kontakt
  • Close Quarters Battle
    • O grze
    • Uzbrojenie
    • Perki
    • Download
    • Historia
    • Media
  • TrueCombat: Elite
    • O grze
    • Instalacja
    • Tryby gry
    • Uzbrojenie
    • HUD i interfejs
    • Download
    • Mapy
    • FAQ: Pytania i problemy
    • Historia
    • Archiwum
  • Q3 True Combat
    • O grze
    • Historia
    • Media
    • Download
  • Forum dyskusyjne
    • Fora
    • Tematy
    • Wyszukiwarka
    • Statystyki

ZablokujOdblokuj

Logowanie
  • Nie mam jeszcze konta
  • Nie pamiętam mojego hasła
  • Graczy online: CQB(0) | TCE(0)
  • ↑ Do góry

Jesteś tutajJesteś tutaj

TrueCombat.pl » Forum dyskusyjne

Dzisiaj jest Sobota, 11-go lutego 2012 roku, 20:10:17

• Fora
  • Tematy
  • Widoki
    • Mój board
    • Czytane tematy
  • Obserwowane
  • Wyszukiwarka
  • Statystyki
  • Regulamin
  • Forum dyskusyjne
  • Ogólnie o grze
  • słówko o TCE. Od lat 18

« » : poprzednia 1 2 3 4 następna

• RSS
  • ATOM
  • icon

Sobota, 7-go sierpnia 2010 roku, 22:00:16

kaladann

maxiking

#10375 wykurw w TCE. Od lat 18

• info
Wczoraj miarka się przelała i trzeba o tym kurwa napisać. Tak, to wykurw na temat TCE. Ostry, nieprzebrany i prymitywny dlatego jeśli jesteś ą ę i chuja chwytasz przez bibułkę to lepiej tego nie czytaj. Najlepiej w ogóle nie czytaj bo też się wkurwisz, jesli w ogole przeczytasz bo admin to zaraz wypierdoli w pizdu.

Wkurwia mnie to, że cały czas musze walczyć z lagiem zamiast z przeciwnikami. Bo dlaczego jakiś pajac ma być lepszy ode mnie skoro to mi los dał szanse zajebania sukinsyna jako pierwszy. A tak włazisz na jakąś larwę, ktora notabene wiecznie gdzieś pełza przypodłogowo , ładujesz w niego czopki z m4 a i tak cie skiluje. Dlaczego jestem kilowany gdy już schowam sie za murkiem i dlaczego do kurwy anielskiej jak rzucam nada w drzwi to za chwile sie okazuje ze jednak nie trafilem ?. A to dzieje się zawsze akurat na ak-47 który akurat jako jedyny bywa zapełniony co mnie też wkurwia.

Czemu mój jebany lagometr wciąż jest tam na zielono do kurwy! nedzy! Ostatnio jak zabiłem przez laga 3 swoich nadem, ktory niby wpadł w okno, ale jednak nie wpadł to naprawdę dostałem szału. Dosłownie E=mc2 i cofanie czasu tylko na ak47 Star-trek. Ja sie pytam co to jest! No do ciotki jasnej !? Dolina od razu i ze spawna żal wyjsc bo po co ..i tak lag cie zabije..jak papierosy. Nowy slogan: „Lag zabija.”

Co do spawna . Najbardziej w nim wkurwia mnie jak sie uzbiera z +- 15 osłów i za chwile pędzi to całe bydło blokując jeden drugiego , wpierdalając sie oczywiscie na siebie i na mnie. Zero myslenia zero logiki..po prostu instynkt małpy. Zamiast być w punkcie A w 10 sek to jesteś kurwa w 20. Jakby tego bylo malo po drodze jakiś mega-bloker tak cie zblokuje ze dostaniesz nadem od sympatycznego speca, ktory wyskoczył nagle ni z chuja wiadomo gdzie i zaden go kurwa zabic nie umie bo wszyscy sie blokuja nawzajem .Kurwa! Na dobitkę (dosłownie) jakiś kretyn upusci na bank nada ktorego wlasnie chcial wyrzucić.

Blokerzy to dosłownie pięta achillesowa BC.. To plaga utrudniająca życie. Jeden stanie w drzwiach i tak stoi kurwa do konca swiata . Inny debil sie zastanawia na schodkach czy zamowić pizze czy jeszcze inny debil wpada w drzwi z ktorych uciekasz przed kulką a widzi kurwa co sie dzieje. To jest wierzchołek góry lodowej przy zetknieciu z ktorą nawet real pro. ..idzie na dno. Chciałbym aby chociaż ktoś czasem sie rozejrzal co się dookoła niego dzieje. Ale to za trudne dla kogoś kto ma mózgu mniej niż w litrze maślanki co cechuje typowego terro czy speca.

W ogóle skąd się biorą cymbały które sie kładą na spawnie ? Od zawsze mnei to zastanawia. Jak to mnie wkurwia od razu ..ledwo czlowiek wejdzie do gry i od razu sie wkurwia. Czy to jest jakaś plaża do kurwy jasnej ? Przez takich debili wyjsc nie mozna i miotasz się jak pacynka. I jak takiemu z tk nie dopierdolić ? Oczywiscie dostaniesz zaraz komplejnem .....

.Nienawidze „komplejniarzy”. Zazwyczaj to jakiś kretyn ktory mysli ze jest „pro” i rozkłada kocyk na spawnie. Wystarczy że sam wejdzie ci tuż przed lufę i complain. Wpierdala się pod nada - complain. Przestrzelisz go i wroga -complain. Jasna kurwa! . Jak zwrócisz uwagę że to z jego winy , to jeszcze ćwok ma żal i dowiesz sie ze jestes nobem. Ja pierdole. Za chwile cwaniaczek sam kogoś tk-kiluje . Oddałbym go do rzeźnika i kazał wypatroszyć. Complainer to najgorsza klasa tcowego panoptikum. Coś jak klocek na podłodze na który lepiej nie nadepnąć . Po prostu obrzydliwe małe stworzonko, które wkurwia.

To jednak nic. Największej wkurwiozy dostaję na widok modliszki. Tzn modliszkę widzisz tylko raz bo pozniej giniesz. Modliszka to 100% inkarnacja wietnamca. Cały czas na kuckach, cały czas skradanko-wsłuchiwanka. Spięcie dupy i czajenie się na ofiarę za narożnikiem to cała ich pierdolona taktyka i skill. Taki cwaniak jak nadbiegasz ma cie jak na tacy i mysli jaki jest dobry w huj, że się wychylił i cie zastrzelił. Jeszcze po tym przeładuje broń z bananem na twarzy. Nie mogę. To camperzy mnie tak nie wkurwiają jak oni.

Zresztą jak jest dobra mapa to można sobie z nimi poradzić . Gorzej jak ktoś w wenie twórczej zamiast monalizy wykreuje beksinskiego i w taką mapę-dupę musisz grać...wszyscy muszą grać bo panowie z massy nie chcą dodac vote do menu . I po huj coś takiego ? Wkurwiają tym graczy ale nie i huj. nie damy wam vote. Zresztą....kazda potwora znajdzie swego amatora i z vota nici. Np. 10 głosuje za ale dwóch przeciw i po ptakach.. To się nazywa zjebany voting.

Camperzy szcz. na takich niedopracowanych mapach mają raj..właściwie do tej pory mi zwisają..Traktuję ich jak przymus..jak zło bez którego dobro nie mogłoby istnieć co jednak nie znaczy ze nie wkurwiają. Mędy lubują sie w siedzeniu w jakimś jednym pierdolonym obranym przez siebie miejscu jakby byli przyklejeni do mapy super-kropelką. Zamiast secondary weapon powinno być tam dla nich kilka rodzaji kibli by im bylo lepiej . Dla lezących, dla kucących i dla tych co na stojąco. Czają sie w bezruchu jak pieprzone jaszczurki w słońcu.

Właściwie jedyną oznaką kampera że zyje jest fakt, że. zegnie w końcu palec na spuście gdy zobaczy ofiarę. Są tępieni i nienawidzeni, a jednak jak w kazdej piramidzie pokarmowej potrzebni..bo najławiej zbiera sie na nich fragi. Dlatego ich toleruję i nie wkurwiają mnie tak bardzo jak cała reszta , np. wounderzy.

Widziałeś kiedyś czerwien na swoim moro jak ledwo co wyskoczyles ze spawna ? O co chodzi kurwa mać! ? ogladasz sie za siebie i widzisz jak jakiś fajfus strzela do ciebie z teamu dla zabawy lub z jakiegoś innego jedynie jemu znanemu pierdolonemu powodowi w jego zrytej głowce. Ci zawodnicy czasem sie pojawiają aby dodać ostatecznej pełni i blasku wielkiej kurwiozy która cię ogarnia . Zabijesz szmatę - complain..zawotujesz...nagle ma wielbicieli. Ja pierdole...nic nie mozna zrobić ,to tak wkurwia że ja pierdole. I jestem wciaz wkurwiony od wczoraj. Jeszcze powinienem napisac o bugach i orzeszkach ale nie mam juz kurwa sił.

Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (10r Sier 7, 22:05) przez kaladann

Sobota, 7-go sierpnia 2010 roku, 22:20:23

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
o wow... ktoś to przeczytał? :D

Sobota, 7-go sierpnia 2010 roku, 23:59:55

wsk

• info
Ja :D
Dobre, uśmiałem się :D
Teraz Kinguś wypisz i opisz swoich ulubionych camperów co Cię tak strasznie zabijaja :D

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 00:14:12

SzyC

Borys

• info
maxiking ty grasz w bc bez przerwy od 3 lat i dopiero teraz to zauwazyłes ? xD
omg jak mozna byc fanem tce omijając obj, a to prawie 3/4 tej gry....

najpierw byl obj a bc jest tylko dodatkiem xD

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 09:50:23

Ariell

Team Poland 2009
Najlepszy z wybielaczy

• info
nie mam pytań xD pierwszy raz przeczytałem tak długi post haha..
na podstawie podanego tekstu moge śmiało wywnioskować że nie jedną myszką rzuciłeś o ściane a klawiaturą przez okno ^^

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 10:25:27

shtyvny

• info
dobrze Szyc prawi, przesiadz sie na OBJ, sporo problemow zwiazanych z graczami sie rozwiazuje.

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 11:10:12

ten

• info
Grając OBJ trzeba się wczuć (kampić) żeby nie zginąć na początku rundy. Jeśli nie kampisz, to więcej czasu parzysz kawę/palisz papierosa/patrzysz jak grają inni/itd niż grasz samemu, a to żadna frajda dla mnie.
BC jest idealne na godzinkę, półtorej gry po pracy dla relaksu, nie trzeba się skupiać czy tam napinać. Zabiją cię - żadna strata, no oprócz tych 10-12 sekund.

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 11:51:36

Ariell

Team Poland 2009
Najlepszy z wybielaczy

• info
osobiście to na BC wchodze tylko wtedy gdy na herosach nie ma ludzi bo tak to nie chce mi sie biegać za fragami :P

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 13:15:59

noskill

• info

kaladann napisał w poście:

W ogóle skąd się biorą cymbały które sie kładą na spawnie ? Od zawsze mnei to zastanawia. Jak to mnie wkurwia od razu ..ledwo czlowiek wejdzie do gry i od razu sie wkurwia. Czy to jest jakaś plaża do kurwy jasnej ?
Wygrales tym tekstem ;D

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 14:16:10

Speed

• info
King........ dajesz radę :D

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 14:22:54

Grzesiekk

• info
Ten tekst jest śmieszny, lecz nie powinien nikogo śmieszyć, gdyż taka jest rzeczywistość. Staram się omijać szerokim łukiem bc, lecz czasem nie ma wyjścia (obj nie jest tak popularny jak obj, lecz dlaczego?). Wtedy trzeba po prostu przymknąć oko na te wszystkie ,,taktyki". Niestety martwią mnie lagi na obj.... (jedynym słusznym trybie gry tce).

Taki typ grał wczoraj wieczorem na obj ak-47.pl:
youtube.com

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 15:32:29

simons

kalashnikov

• info
No tylko, że trzeba dwie podstawowe sprawy rozgraniczyć - oba te tryby rozgrywki (BC i OBJ) dzieli przepaść i są nastawione na kompletnie innego gracza, co jest sprawą notabene oczywistą. I mimo wszelkich sympatii dla jednego czy drugiego trybu, nie nazywałby któregokolwiek z nich tym jedynie słusznym.

Mając do wyboru pobiegać z wiarą na BC, a postrzelać na OBJ przy choćby najmniejszej liczbie graczy, zawsze wybiorę opcję numer 2. OBJ daje mi więcej frajdy, i czy to na publicu czy fun warze, zawsze można wykazać się umiejętnościami, nie tylko indywidualnymi, ale również co bardzo istotne - umiejętnością gry w zespole, co podnosi atrakcyjność na wyższy poziom. Każdy, kto skosztował emocji, gdy zostajemy sami w teamie, zaś przeciwko nam czyha jeszcze kilku graczy, wie o czym mowa. Ale...

No właśnie, jest jedno "ale". BC ze wszystkimi swoimi wadami i zaletami daje nam pewno poczucie "wolności" - grając jedynie dla fragów nie muszę odpowiadać za wykonanie zadanie przez team, nikt nie będzie obrzucał mnie rukwami, gdy zlamię pilnując bomby itd. Dodatkowo grając z możliwością rychłego respawnu można sobie pozwolić na dużą dozę finezji w grze - a to sobie pobiegamy całą mapę tłukąc jedynie z biodra, a to nam się zapragnie nożować strzelających do nas przeciwników i tak dalej. Z drugiej jednak strony skrót BC bardzo często tłumaczony jest na "body camp", co nie wzięło się z niczego, jednak możliwość zaszlachtowania parszywego kampera jest bardzo atrakcyjna, w każdym wydaniu.

Na koniec warto zauważyć, że oba te tryby mogą i powinny żyć w symbiozie - czy "pro" gracze chcieliby grać OBJ z bandą noobów? Raczej nie. Dlatego niech nowicjusze idą podszkolić się na BC (gdzie przecież nie jest wcale tak znowuż łatwo), potem niech przyjdą pograć "coś więcej".

Zaś co do filmiku, to Grzesiu trochę nieadekwatny tytuł nadałeś nawiasem mówiąc. Bivaforever, co można zauważyć, miał pingi rzędu 500-999, nic więc dziwnego że próby jego ustrzelenia kończyły się fiaskiem. Zapuść sobie torrenta, niech zasysa ~120 kb/s przy łączy 1 Mbit i wejdź na jakikolwiek serwer - każdy będzie "lagować". Czy bivaforever coś ściągał w między czasie, czy nie, tego nie wiem, natomiast pingi takich rozmiarów (przy normalnych pozostałych graczy) wskazują, że to coś po jego stronie było nie halo, to tak tylko w drodze wyjaśnienia.

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 16:41:32

Somator

Dręczyciel

• info
o ja jebie, padłem

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 17:45:39

SzyC

Borys

• info
co jak co ale dziekujemy kingowi za szeroko opisaną charakterystyke trybu bodycount :D
pozostaje pytanie dlaczego on nie odpisuje nadal? czyzby pecet za okno polecial? :D:D

@down

Maxi king Oł rajt !!!

Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (10r Sier 8, 18:40) przez SzyC

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 17:59:56

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
zmienię mu tytuł z "Pomidor!" na "maxiking" :D

Niedziela, 8-go sierpnia 2010 roku, 18:51:50

Zelot_PL

"Rzymiany iść dom!"

• info

kaladann napisał w poście:

Gorzej jak ktoś w wenie twórczej zamiast monalizy wykreuje beksinskiego i w taką mapę-dupę musisz grać...
Łał, jakie górnolotne porównanie :D W życiu bym nie pomyślał, że spotkam nazwisko tego artysty w takim tekście. ^^

Poniedziałek, 9-go sierpnia 2010 roku, 18:10:54

China

almost like pr0 :P

• info
a ja chciałbym dać pochwałę Extremowi, za to że nie zachował się jak dyktator i tekst dalej widnieje :))

Poniedziałek, 9-go sierpnia 2010 roku, 18:26:19

Somator

Dręczyciel

• info
nie ma za co :) kinguś lubi się żalić na to i owo tu i tam, ja naprawdę nie widzę powodu by mu to uniemożliwiać, przynajmniej coś się dzieje, a i inni dewianci liryczni sceny tc.pl mają szansę trochę sobie popierd***ć.

jedynye mogę zaproponować wprowadzenie działu hyde park im. kingusia :))

dobrze że eX cenzury nie wprowadza :P kato serwis tc.pl, to by nie było dobre i zbyt wiele :))
i tak już z nas się śmieją że mamy katoserwery, brakuje kato serwisu i obraz społeczeństwa pełny:)))

na przyszłość king umieść w poście krzyża to ci nie usuną. ja sam pierwszy przywdzieję beret moherowy i zaintonuje psalm w obronie krzyża i wartości które reprezentuje w Twoim poście ;))

Poniedziałek, 9-go sierpnia 2010 roku, 18:34:00

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
Nie no bez przesady, jakby leciały tu same bluzgi a post w 70% składałby się z kurw - to owszem, wyciachałbym, z wiadomego powodu. Tutaj zaś mamy gorzkie żale, którym kilka bluzgów po prostu dodaje koloru. No big deal.

Poniedziałek, 9-go sierpnia 2010 roku, 22:36:00

kaladann

maxiking

• info
Prawda jest taka ze naszedł mnie jakiś punkt kulminacyjny a całośc bylaby 3 razy dluzsza. Moze nawet czas skończyć grac w te grę. Bo jak cie zaczynają nawet wqurwiać te same tekstury na cegle tzn ze cos jest już nie tak
: ) 3 lata....praktycznie codziennego nawalania...

Sam jestem zdziwiony ze topic wciąż widnieje :o Raczej bylem przekonany ze zniknie w 5 minut i powinien zniknąć bo to taki jedynie sfrustrowany zew wilka który wie, że czas już opuścić ten las.

pozdr. wszystkich. a temat do oczywiscie do wy#ebania :)

Post zmieniany 2 razy. Ostatnio (10r Sier 9, 22:36) przez kaladann

« » : poprzednia 1 2 3 4 następna

• Forum dyskusyjne
  • Ogólnie o grze
Logo

Copyright © 2006-2011 TrueCombat.pl & eXtreme. Wszelkie prawa zastrzeżone.