TrueCombat: Elite Polska

Społeczność TrueCombat: Close Quarters Battle, TrueCombat: Elite i Q3 True Combat

DziałyDziały

• Serwis
    • Strona główna
    • Newsy
    • Użytkownicy
    • Ankiety
    • Przeglądarka serwerów
    • TrueCombat.pl
    • Ekipa
    • Reklama
    • Regulamin
    • Mapa
    • Kontakt
  • Close Quarters Battle
    • O grze
    • Uzbrojenie
    • Perki
    • Download
    • Historia
    • Media
  • TrueCombat: Elite
    • O grze
    • Instalacja
    • Tryby gry
    • Uzbrojenie
    • HUD i interfejs
    • Download
    • Mapy
    • FAQ: Pytania i problemy
    • Historia
    • Archiwum
  • Q3 True Combat
    • O grze
    • Historia
    • Media
    • Download
  • Forum dyskusyjne
    • Fora
    • Tematy
    • Wyszukiwarka
    • Statystyki

ZablokujOdblokuj

Logowanie
  • Nie mam jeszcze konta
  • Nie pamiętam mojego hasła
  • Graczy online: CQB(0) | TCE(0)
  • ↑ Do góry

Jesteś tutajJesteś tutaj

TrueCombat.pl » Forum dyskusyjne

Dzisiaj jest Sobota, 11-go lutego 2012 roku, 01:36:43

• Fora
  • Tematy
  • Widoki
    • Mój board
    • Czytane tematy
  • Obserwowane
  • Wyszukiwarka
  • Statystyki
  • Regulamin
  • Forum dyskusyjne
  • Ogólnie o grze
  • słówko o TCE. Od lat 18

« » : poprzednia 1 2 3 4 następna

• RSS
  • ATOM
  • icon

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 20:25:59

SzyC

Borys

• info

kaladann napisał w poście:

Trzeba to piętnować i pisać otwarcie jak sie nadarza okazja..bo to co nie jest zwalczane moze stać sie pozniej obyczajem.
Tak, dokładnie już nawet nie moge sobie nigdzie pograc bo mnie od cziterów wyzywają....
To jest BEZSENSU jeżeli wyzywa sie kogoś od cziterow bez zadnych dowodów, a to ze zabiłem kogoś z preshota bo biegł jak słoń albo siedzi non top w tym samym miejscu nie robi ze mnie oszusta.

To że ktoś 6 lat gra na BC nie robi z niego najlepszego gracza w tce, trzeba pamietac ze wizerunek teh pr0 to nie tylko dobra gra, ale też kulturalne zachowanie. Normalne jest że gracz ograny w fw bedzie wymiatał na bc lepiej lub gorzej, a wyzwiska hacker, cheater, omg hax, przybraly na sile i w 3/4 przypadów są BEZPODSTAWNE....
Wyzwiska przez chwile może napawają dumą, ale kicki staly sie juz nużace...

Simons a czemu nie opublikujesz zadnych dowodów na tych 9 na 10 polskich 'cziteruf' przez małe 'u' w nazwie?

Post zmieniany 2 razy. Ostatnio (10r Sier 29, 20:28) przez SzyC

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 20:59:55

Ariell

Team Poland 2009
Najlepszy z wybielaczy

• info
na ak to ban leci nawet za nick czyli wywnioskowuje z tego że wystarczy że sie źle nazywasz i już jesteś cheaterem ^^

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 21:15:26

Somator

Dręczyciel

• info
hehe - jakie dowody - litości panie gajowy...

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 21:58:17

kaladann

maxiking

• info
Panowie..wiadomo ze jak ktos ma fazę i idzie mu wszystko jak po maśle to będzie wyzywany przez dzieciaków od cziterów itd.. Sam tak miałem nie raz a przynajmniej kiedys jak sie grało jeszcze dla fragów.

Jednakże...generalnie widać kto robi w huja a kto nie. Jesli gracz ma kilów 40 do 5 i przy tym DRa na 70 i jeszcze powtarza taki wynik z mapy na mapę tzn na bank że czituje i trzeba go wyj#bać z serwa bez pytania. Proste jak drut.

Jak dla mnie ..nie musi byc wtedy DOWODÓW jesli sytuacja jest jak wyżej. A własciwie dowodem jest matematyka i rozkład statystyczny. Gorzej gdy czit jest zrównoważony, nie nachalny w statsach wtedy uważam by kogoś kicknąć MUSI być dowód. Jesli ktoś robi inaczej to wdł mnie źle robi.

Sory ale jak można wywalić kogos z serwera tylko dlatego że sie coś nam "wydaje" Bo co...bo zrobił pre-shota ? bo ma akurat ma great-lucka ? Swojego czasu na shotzone..miałem jedną zasadę . Jesli gość miał wygórowane statsy przez 3 mapy to leciał z kickiem. W innym przypadku , gdy mialem niepewnosc grał dalej i....a także...co nieco..później.....

yyy....

Powstrzymajcie mnie...słowa mi sie wylewają z buzi jak rwący potok po usmażeniu antarktydy chce napisać jeszcze 30 akapipów o cziterach...nieee aaa..aaaa...kończe. BĘC.

ok...ale jescze jedno...czitowanie jest złe. Więc nigdy nie czituj..po co masz mieć pryszcze i garba jak stare czarownice...?

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 22:19:46

Somator

Dręczyciel

• info
nie krępuj się kinguś, pisz - spuść sobie z krzyża ciśnienie =)

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 22:33:17

simons

kalashnikov

• info

> Odpowiedź na post (10r Sier 29, 20:25) dodany przez SzyC

SzyC napisał w poście (10r Sier 29, 20:25:59):

Simons a czemu nie opublikujesz zadnych dowodów na tych 9 na 10 polskich 'cziteruf' przez małe 'u' w nazwie?
Szycu, ta przybliżona statystyka 9 na 10 znaczy tyle samo co 90%, co z kolei nie musi oznaczać, że ostatnio 9 cwaniaków zostało złapanych. Problem polega na tym, że od pewnego czasu dostaję informacje od sprawdzonych graczy, że takie czy inne zdarzenia mają miejsce. Gdy udaje mi się delikwentów łapać, okazuje się że 90% z nich to dzieci neo. Przykłady? Nie o nie tutaj chodzi, bo w wielu przypadkach sytuacje miały miejsce na żywca, poprzez obserwowanie cwaniaków na spekcie. Pod ręką znalazłem 3 pbssy, na których uwieczniony został mój idol (to ten co na pytanie o syf odpowiedział, ze to skill):

http://img842.imageshack.us/img842/1370/pb000411.png
http://img72.imageshack.us/img72/2821/pb000407.png
http://img340.imageshack.us/img340/2733/pb000401.png

Obaj delikwenci to Polacy. Można by głębiej poszukać, ale nie w tym rzecz, szkoda zresztą na to czasu. Powiedziałem co do powiedzenia miałem, nie chce mi się spierać dalej w tej dyskusji.

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 23:04:04

Nissarin

Ponury Żniwiarz
  • Sponsor (VIP)

• info

kaladann napisał w poście:

Jednakże...generalnie widać kto robi w huja a kto nie. Jesli gracz ma kilów 40 do 5 i przy tym DRa na 70 i jeszcze powtarza taki wynik z mapy na mapę tzn na bank że czituje i trzeba go wyj#bać z serwa bez pytania. Proste jak drut.
^ jeśli ktoś chce wiedzieć jak _nie_ zostać u mnie adminem to ma przykład :)

Niedziela, 29-go sierpnia 2010 roku, 23:11:31

kaladann

maxiking

• info

Nissarin napisał w poście:

jeśli ktoś chce wiedzieć jak _nie_ zostać u mnie adminem to ma przykład :)
No niestety Nissarin , ale prawda jest taka ze nie ma takiego gracza który mogłby coś takiego dokonać na normalnej mapie z normalnymi graczami i nie ma to nic wspólnego z skillem. Mówiąc w skrócie jest to po prostu niemożliwe.

Poniedziałek, 30-go sierpnia 2010 roku, 01:58:03

Nissarin

Ponury Żniwiarz
  • Sponsor (VIP)

• info
PBSS/demo na którym ewidentnie widać, że ktoś gra nie fair, to dla mnie jedyny dowód. Jeśli widzisz, że ktoś gra z czitami to nie potrzebujesz zaglądać do statystyk. Natomiast jeśli patrzysz na statystykę ale nie możesz dostrzec w grze niczego co sugerowałoby używanie czitów to się z tym po prostu pogódź.
Nie ma wielkiego znaczenia czy masz do czynienia ze znaną osobą czy z pierwszym lepszym noname, nie powinno się oskarżać nikogo o oszukiwanie (co wiąże się z banem) tylko dlatego, że "masz przeczucie". Jeśli przez takie podejście ktoś się "prześlizgnie" to trudno, ważne, że naprawdę dobrzy gracze będą mieli spokój (a z doświadczenia wiem, że takiemu delikwentowi powinie się noga).

Poniedziałek, 30-go sierpnia 2010 roku, 02:52:22

Somator

Dręczyciel

• info
jak długo ta gra nie otrzyma porządnego AC tak długo cziterzy na tanich hakach grać w nią będą (w zasadzie PB dla WET nie jest złe, lecz zupełnie zaniedbane - vide czarne/szare pbss czy linuksowe eldorado chociażby). zresztą na każdy AC znajdzie się zdolny koder. liczy się by po stronie AC byli ludzie którzy takiemu "elementowi aspołecznemu" systematycznie wkładać będą kijek w szprychy. PB ostatnio uaktualniało swój "silnik": klient-12.09.2009 ; server-12.07.2009, także nie wiem czy można tu mówić jeszcze o jakimkolwiek supporcie dla silnika WET ;) myślę że należy się cieszyć że zupełnie się nie wycofali jeszcze. uwolnienie kodu może być dla nich wspaniałym argumentem by WET kompletnie olać, także niebawem dopiero ciekawie na serwerach może się zrobić ;]

natomiast jak długo tacy ludzie jak king i jemu podobni będą adminami tak długo niewinni ludzie kopani z gry będą ;) taki score to nic wyjątkowego

------ Dodano: 30.08.2010, 16:11:02 ------
trzeba być skończonym debilem bądź mieć to absolutnie w dupie żeby odpalać WH i nie blokować PBSS, tudzież by odpalać nieskonfigurowanego bota. prawda jest taka że wystarczy kilka kropel oleum(niekoniecznie konopnego) by bez przeszkód grać nieczysto na najlepiej zabezpieczonym serwerze. w tym momencie nie jesteśmy w stanie nic więcej z tym zrobić jak pogrozić palcem i zrobić groźną minę ;)

natomiast apel Corolola do "społeczności tce.com" o prace nad AC jest przynajmniej zabawny =)

Poniedziałek, 30-go sierpnia 2010 roku, 19:24:55

Nissarin

Ponury Żniwiarz
  • Sponsor (VIP)

• info
Niech uwolni kod gry to może i społeczność popracuje..

Poniedziałek, 30-go sierpnia 2010 roku, 22:17:05

kaladann

maxiking

• info

$0m@7or napisał w poście:

natomiast jak długo tacy ludzie jak king i jemu podobni będą adminami tak długo niewinni ludzie kopani z gry będą ;)
Nie no ja chyba śnię... nigdy nie kopnałem kogoś jaki sie okazało niepotrzebnie. I to b. niesprawiedliwe dla mnie to co napisałeś. Mozesz sie spytać Ajvngou.

@ Nissarin ...Przykład z życia. Massa BC, 24 graczy w tym wielu całkiem dobrych. Nagle wchodzi jeden gość i zaczyna naparzać po 10 minutach ma kills= 52 do death =2; Na następnej mapie 48:3; na jeszcze następnej 78!: 8 . (o ile jeszcze pamietam ten przykład) Wszystko przy DRach średnio miedzy 70 a 80.....

Jeśłi Ty uwazasz że to jakiś "dobry gracz" i somator który uwaza ze to nic niezwykłego..to Panowie...zyjemy w innej czasoprzestrzeni.

Dla mnie jako gracza matematyka jest dowodem. To wybitnie niemozliwie cos takiego robić z mapy na mapę bo gra jak gra rządzi się pewnymi prawami. Gracze biegają wbrew pozorom losowo i zawsze sie znajdize ktos kto ci strzeli chociazby w plecy. Jesli tego nie rozumiecie - trudno. Ja jako admin w tym momencie wywalaliłbym i wywalałem gdy bylem pewny tego co robie.

I to tyle z mojej strony w tym temacie.

Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (10r Sier 30, 22:17) przez kaladann

Poniedziałek, 30-go sierpnia 2010 roku, 22:53:57

wsk

• info
Kinguś czyżbyś pisał o ]fok[noob czy jak mu tam, który to grał dziś na massie? :)
( tak btw to ]fok[noob = ]Force[Wo0 )

Poniedziałek, 30-go sierpnia 2010 roku, 23:45:02

Somator

Dręczyciel

• info
mod potrzebuje sponsorów (galerianki do boju) albo skończy się na etapie lan-paerties corolola. jakiś czas temu udało mi się przypadkiem, głupim postem reklamowym zainteresować team rockit true combatem. chcieli postawić serwery, organizować turnieje(uuu z nagrodami)...najwidoczniej widzieli potencjał w tym modzie. niestety nikt nie był zainteresowany.

Wtorek, 31-go sierpnia 2010 roku, 10:20:29

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
@somator - Może CQB coś zmieni w tej kwestii..

Środa, 1-go września 2010 roku, 15:06:41

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
Trzymajcie się "tematu". ;)

Środa, 1-go września 2010 roku, 15:39:15

Somator

Dręczyciel

• info
więc:
*"pierdolenie o szopenie" takie narzekanie na kampuchów i inne modliszki. naucz się grać jeden z drugim a problem zniknie...
*wyrzucanie z serwera za dobry score, bądź za "damski ..uj" ... cóż można powiedzieć, jacy admini - taki serwer ;)
*natomiast hakerstwo istnieje od momentu powstania pierwszej gry czy raczej pierwszej maszyny liczącej i istnieć będzie po wsze czasy. także kompletnie problemu wyeliminować się nie da, można jedynie zminimalizować skutki. narzekanie na to jest jak nap...... głową w ścianę z powodu migreny. głowa będzie bolała bardziej a jeszcze guz się nabije ;)

Sobota, 4-go września 2010 roku, 18:42:00

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
Panowie, załóżcie sobie osobny temat "Marcus ma problem z zagraniem w TCE". :\ Może się komuś to kiedyś przyda a tak jak będzie tutaj leżeć to tylko burdel i bałagan...

Dyskusja o problemach Marcusa została przeniesiona do osobnego tematu Problemy z zagraniem w TC:E

Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (10r Wrze 4, 19:48) przez eXtreme

Wtorek, 14-go września 2010 roku, 23:56:19

Somator

Dręczyciel

• info
Kinguś, rozumiem że za taki score lifetime bana bym u Ciebie dostał?
http://img689.imageshack.us/f/1041856674.jpg/

Czwartek, 16-go września 2010 roku, 15:31:07

kaladann

maxiking

• info
Nie wiem czemu tej prowokacij nie zauważyłem wczesniej...

Już spieszę z odpowiedzią ba! biegnę! :

Jak pewnie nie zauważyłeś w moich postach pisałem o pewnych b. wysokich scorach tylko i wyłącznie w kontekscie powtarzalności jak i okolicznosci. Szkoda ze nie dałem bolda aby ci łatwiej to było zauważyć.

Zresztą sam score ktory pokazałeś nie jest czymś niezwykłym. Ma stosunek zaledwie niecałe 1:5 (z czym do cziterów ? ) a już go dałeś na image zeby go sobie powspominać jaki zajebisty byłeś. Kapujesz?

Teraz ...mimo ze grales z noobami jak widać (okolicznosci) powiel ten wynik na następnych 3 mapach (czego juz na pewno nie zrobiles sadząc tylko po 1 screenie moze to nawet jedyny taki twoj wynik w historii) i takze wtedy gdy grają dobrzy i znani gracze. Na koniec wreszcie, osiągnij ratio 20:1 lub 50:1 i wtedy cie kicknę bez wahania. Dlatego uwazam ze statystyka to niezawodny miernik cziterstwa w takich przypadkach.

W przypadkach nie ewidentnych jak twój na screenie ..gdybyś grał tak dalej nawet z dobrymi graczami na kilku mapach to i tak byłoby , trzeba sie przyjrzeć samej twojej grze bo score jak nadmieniłem jest tylko 5:1 - nic nie zwykłego na BC.

Mam nadzieję ze usatysfakcjonowałem Cie swoją wypowiedzią. Starałem się opisać swój tok rozumowania prostym językiem, tak aby nie było ponownie problemów z zrozumieniem treści.

Post zmieniany 2 razy. Ostatnio (10r Wrze 16, 15:35) przez kaladann

« » : poprzednia 1 2 3 4 następna

• Forum dyskusyjne
  • Ogólnie o grze
Logo

Copyright © 2006-2011 TrueCombat.pl & eXtreme. Wszelkie prawa zastrzeżone.