Czwartek, 2-go kwietnia 2009 roku, 21:26:51
..a co innego darmowego mieli wybrać :D ?Mr_KillJoy napisał w poście:
wybrali spośród tylu innych
Czwartek, 2-go kwietnia 2009 roku, 22:10:16
> Odpowiedź na posta (09r Kwie 2, 21:26) dodanego przez kaladann
Cube2 (Sauerbraten) - przy czym tak jak oryginał (Cube) rozgrywa jest "quakowa" (choć jak dla mnie przypomina trochę Sirius Sam). BTW: podobno ktoś tam portuje AC na silnik Cube2.kaladann napisał w poście (09r Kwie 2, 21:26:51):
wybrali spośród tylu innych..a co innego darmowego mieli wybrać :D ?
Tremulous - kolejna wypaśna strzelanka, obecnie czekam na kolejną wersję (ma m.in. plugin do dźwięku pozycyjnego w Mumble).
Poza tym jest jeszcze masa innych FPSów: Warsow, AlienArena, OpenArena, Nexuiz, Urban Terror..
No i jest jeszcze Battle for Wesnoth ale to tylko dla inteligentnych ;)
*Edit*
A tak przy okazji - wersja 0.93 ważyła 19MB, 1.0 już 40MB, Battle for Wesnoth przy przejściu (wydania stabilne) z wersji 1.4* na 1.6* podskoczył do 200MB, a źródełko Cube2 które leży u mnie na dysku (same paczki z mapami, dźwiękami, itd.): ponad 700MB ;)
*Edit2*
A wracając do tematu (lol) - godziny różne, najczęściej nocą, głównie w trybie OSOK/TOSOK i zwykle na serwerach:
acserv.jkns.pl (kolejny NS * Server ;) ), sztuk 6.
Post zmieniany 3 razy. Ostatnio (09r Kwie 2, 22:20) przez Nissarin
Czwartek, 2-go kwietnia 2009 roku, 22:24:28
Tylko kurcze jak widze te "animacje" ...no i to turówka..ja się jednak wychowałem na warcrafcie dwójce.
Ach no i dźwięk w tej grze leży-mogiła. Generalnie jednak polacam każdemu..warto sprobować.
No dobra żeby nie było nie na temat..AC nie cierpię bo jest brzydka , tragiczna, anty-grywalna, żałosna.
proszę się nie obrażać to tylko moje zdanie, zreszta mi sie nic podoba oprócz TCE :D
Czwartek, 2-go kwietnia 2009 roku, 23:51:59
Co do turówki - BfW jest bardzo fajne właśnie dlatego, że jest turówką, IMHO "prawdziwa" strategia może być tylko turowa (cała reszta to zręcznościówki z elementami taktyki :P).
Niedziela, 5-go kwietnia 2009 roku, 16:02:18
Piątek, 10-go kwietnia 2009 roku, 11:02:06
mr_killjoy, nie ma tylu polaków, wiec nie mamy się z kim kłócić. Jak by były jakieś polskie klany to można by było robić jakieś turnieje wewnątrzpaństwowe. A tak to mogę ci napisać parę porad odnośnie gry.
Swoją drogą ruszyła drabinka na esl, 1 vs 1 Deathmatch. Tu mógłbyś udowodnić Shadowowi że się nadajesz do Repki.
http://www.esl.eu/eu/assaultcube/dm/ladder/
Piątek, 10-go kwietnia 2009 roku, 12:26:58
http://assault.cubers.net/forum/?page=1
No może rzeczywiście jednak trochę ludu tam jest. Wczesniej gdy tam byłem wydawało mi się inaczej.
Swoją drogą pograłem sobie dzis w AC , ale nie..jednak nie dam rady..za duzo quake'owych zagrywek itp.
Ja szukam dalej.
Ale z tego co wyczytałem w google to polskiego prężnego forum AC nie ma. Znalazłem jedno forum polskie poświęcone AC ale ono też takie zdechnięte.
Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (09r Kwie 10, 12:28) przez kaladann