Środa, 30-go marca 2016 roku, 20:56:05
Co jakiś czas sprawdzam sobie co tam na "scenie" piszczy i zawsze mam jakąś małą nadzieję, że będzie jebudu i pojawi się nowa wersja, tysiące chętnych osób do gry a tu dupa. Może kiedyś wydadzą w końcu jakąś grywalną wersję na tym całym ET:L i coś się ruszy.
Chyba czas najwyższy odpalić tego trupa i coś sobie pobiegać po tych mapach chociaż znając życie zobaczymy się tutaj za rok i nic się nie zmieni ;)
Środa, 30-go marca 2016 roku, 23:07:18
Kiedyś z nudów przewaliłem chyba wszystkie możliwe modele z bf4 do cqb
http://s15.postimg.org/x6wotsvvt/jhjhjh.png
Co bedzie dalej zobaczymy chociaz ja sam całkowicie odpuściłem jakąkolwiek podjare.
Czwartek, 31-go marca 2016 roku, 21:59:10
I skoro Corololo się nie odzywa to chyba mógłbyś się pochwalić czy coś Wam z tego wyszło konkretnego czy jak zwykle obiecywał złote góry i jak wróci to powie że dysk mu padł? ;)
Piątek, 1-go kwietnia 2016 roku, 15:58:34
jeśli cos robicie , zrobcie to dobrze podobne do 0.49. cqb ma gowniana dynamikę i movement jeśli dobrze mowie. Popatrzcie na Cs jak się rozwija , grafika się zmienia i detale, "styl gry pozostaje ten sam" 0.49 było sukcesem na swoja miare, wiec warto wyciagnac wnioski. Gracze chcą strzelac adrenaliny, najwięcej graczy gra w csa i cod, zamiast zwalniac gre utrzymajcie ja na poziomie 0,49 , poprawcie grafikę detale i rozne pierdoly . Reklama i gramy, na csie klepia kase , po co byłem najlepszy w tce. Zmarnowaliście mi karierę. niePozdrawiam :)
to nie prima aprillis
Post zmieniany 2 razy. Ostatnio (16r Kwie 1, 16:00) przez Raggaa
Sobota, 2-go kwietnia 2016 roku, 01:03:36
Somator wrzucał fotki gdzieś na forum z ostatnich prac. Kilka skrinów było. O, tutaj
http://imgur.com/a/4X0hz
Ragga. Jakby to zależało od mojej kreatywności to bym skompilował 2 wersje. Jedną bardziej 49ish arcade style i drugą more tactical albo jako te 2 opcje do wyboru w zaleznosci od serwera i po krzyku, ale to nie moja gra, wiec mozemy sobie pogadać. Trwały długie dyskusje co i jak ale i tak wszystko sprowadza się do notorycznego braku czasu u Coronera. Nie ma się co dziwic... to wciąz non profit one man show, to jego gra jego wizja i trzeba to uszanować. Cud że w ogóle brał pod uwage moje sugestie co do broni i kilku innych rzeczy :)
https://www.youtube.com/watch?v=4Yiair_Ft38 Tu jest stary filmik jak grałem sobie z botami testując modele z bf4 . Jak widać, juz tamto wydaniebyło szybsze, natomiast ostatnie jest dużo bardziej dynamiczne niz te wszystkie początkowe flegmatyczne. Nawet to powolne rozpędzanie do sprintu zostało przyspieszone dosc mocno.
Powrzucałbym skriny z mojej stajni ale ustalone jest tak że ma być cisza wiec trzeba się zachować lojalnie :)
Poniedziałek, 4-go kwietnia 2016 roku, 22:59:07
Jakbyś mógł to przeszukaj czeluści swoich skrytek z płytami,nie tylko ja bym się tym zaciekawił pewnie ;)
Chyba czas abym odpalił radianta i zarzucił kilka screenów, może coś z tego wyrośnie ;)
Środa, 13-go kwietnia 2016 roku, 08:32:52
Bibson, wyczaruj jakąś mapke to może Ty mnie zmotywujesz do wrzucenia tych dupereli :D
Czwartek, 14-go kwietnia 2016 roku, 19:11:56
Niedziela, 17-go kwietnia 2016 roku, 15:16:12