Środa, 21-go maja 2014 roku, 19:56:14
Ale zes poplynal z tym lipcem. Jeszcze w tym miesiacu ewentualnie na poczatku nowego. Przeciez kto ma zajrzec i sie ZAPISAC ten sie zglosi no chyba ze mi sie tylko tak wydaje. Jak na moje, nie ma co czekac tylko Ex powinien zrobic ogloszenie ze tego i tego dnia spotykamy sie na tym i na tym serwerze zeby polupac w OBJ [BC powinno byc zakazane w tej grze :D ] i to tyle hehe.
Środa, 21-go maja 2014 roku, 21:58:04
No w sumie racja
Swoja droga ostatnio testowalem wszystkie tytuly ktore wymieniles i HAHA NIE MA GIERKI tak grywalnej jak ten szajs NO NIE MA I CHUJ :D
Bez kitu wszystkie te nowe sa fane graficznie ale ani jedna nie wciaga na dluzej niz 2 3 tygodnie po czym zwyczajnie sie wypala. Dobrze ze CQB nadchodzi. Dziisaj testowalismy mojego moda. Mhuhu Mhihihi MHHEhehHEhe. Jakby wymienic animacje 3rd person, dodac nowe rece i animacje roladu, bylaby gra idealna. Na to tez przyjdzie czas i rozbroje te rzeczy :D
Swoja droga ostatnio testowalem wszystkie tytuly ktore wymieniles i HAHA NIE MA GIERKI tak grywalnej jak ten szajs NO NIE MA I CHUJ :D
Bez kitu wszystkie te nowe sa fane graficznie ale ani jedna nie wciaga na dluzej niz 2 3 tygodnie po czym zwyczajnie sie wypala. Dobrze ze CQB nadchodzi. Dziisaj testowalismy mojego moda. Mhuhu Mhihihi MHHEhehHEhe. Jakby wymienic animacje 3rd person, dodac nowe rece i animacje roladu, bylaby gra idealna. Na to tez przyjdzie czas i rozbroje te rzeczy :D
Sobota, 31-go maja 2014 roku, 11:47:02
King, pytanie o serwer jest raczej do Ciebie - zaproponuj jakiś jako Party Organizer. Ostatni raz listę serwerów widziałem z półtora roku temu, więc ciężko mi cokolwiek zaproponować. Na pewno znajdzie się jakiś serwer OBJ, na który można wbić i postrzelać. A jak się ktoś z zewnątrz pojawi to tym lepiej nawet. Chyba, że ktoś ma jakiś serw. Soma? Shtyvny? ...?
EDIT: no i pytanie za 100 pkt. - chcecie grać w TCE czy CQB? Pytam, bo temat pojawił się w dziale CQB i nie wiem czy to jest wiążące
EDIT: no i pytanie za 100 pkt. - chcecie grać w TCE czy CQB? Pytam, bo temat pojawił się w dziale CQB i nie wiem czy to jest wiążące
Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (14r Maj 31, 11:49) przez simons