TrueCombat: Elite Polska

Społeczność TrueCombat: Close Quarters Battle, TrueCombat: Elite i Q3 True Combat

DziałyDziały

• Serwis
    • Strona główna
    • Newsy
    • Użytkownicy
    • Ankiety
    • Przeglądarka serwerów
    • TrueCombat.pl
    • Ekipa
    • Reklama
    • Regulamin
    • Mapa
    • Kontakt
  • Close Quarters Battle
    • O grze
    • Uzbrojenie
    • Perki
    • Download
    • Historia
    • Media
  • TrueCombat: Elite
    • O grze
    • Instalacja
    • Tryby gry
    • Uzbrojenie
    • HUD i interfejs
    • Download
    • Mapy
    • FAQ: Pytania i problemy
    • Historia
    • Archiwum
  • Q3 True Combat
    • O grze
    • Historia
    • Media
    • Download
  • Forum dyskusyjne
    • Fora
    • Tematy
    • Wyszukiwarka
    • Statystyki

ZablokujOdblokuj

Logowanie
  • Nie mam jeszcze konta
  • Nie pamiętam mojego hasła
  • ↑ Do góry

Jesteś tutajJesteś tutaj

TrueCombat.pl » Forum dyskusyjne

Dzisiaj jest Piątek, 14-go sierpnia 2026 roku, 15:24:43

• Fora
  • Tematy
  • Widoki
    • Mój board
    • Czytane tematy
  • Obserwowane
  • Wyszukiwarka
  • Statystyki
  • Regulamin

News

Modern Warfare: True Combat

eXtreme | Czwartek, 20-go września 2012 roku, 17:28

• Forum dyskusyjne
  • Serwis TrueCombat.pl
  • Komentarze
  • Modern Warfare: True Combat

« » : poprzednia 1 2 3 następna

• RSS
  • ATOM
  • icon

Piątek, 21-go września 2012 roku, 18:07:10

Somator

Dręczyciel

• info
a więc tak

zmienił wygląd menu z coda, tyci-mini - uaaaaaaaaał
bronie, typy rozgrywki itp itd z cod - uaaaaaaaaał
odgrzana mapa z cod4, zmieni wysokość budynków - uaaaaaaaaał

czy on cos sam zrobi czy to bedzie 'snitch' z innych modów coda + troche md3 z tc

to się nie napracuje chlopak - to ja juz wole sobie w czystego coda pograc czy w dopracowywne od lat mody badz pelne gry

do tego konwersja map z tc - jedyne osoby zolne nie tylko przeniesc ale i rozbudowac mapy do poziomu takich jak widzielissmy w kodzie to dim, mrg i moooze stealth - reszta to pierdoły dla których zbudowanie koła z trójkątów to czarna magia a trzeci wymiar to szatańskie wersety - ale to te pierdoly najbardziej sie udzielaja co zabawne (nie obraź się varsovie:) i maja poparcie durnej diane :)))

on chce na tym isiota zarobic teraz. skretydniały dureń

jedyny dobry patent z tego burdelu ze rozdaje zrodla 49 map, przynajmniej da sie naprawic to co zjebali (dajmy na to fps rail czy villge)

cod jako podstawka do tc ? chyba sie z kingiem na czerepy zamienił

Sobota, 22-go września 2012 roku, 05:20:27

Jac075

• info
Fajnie że coś działają.
Nie pamietam proporcji W COD, modelu playera co do tej mapy ze screenów ale cos czuje ze Coro dopusci znowu do troche za ciasnych propocji.Wystarczy wrzucic Northport 0.49 a potem nortphort z 0.48 i poczuc swobode na mapie,przestrzen i jakas swdobode a nie ciasne drzwi w ktore niewprawionych graczy przyprawiają o czerwone policzki.
Wierze że im sie uda ale nie ma chuja zebym to sprawdził.Call of duty to call of duty i modyfikowac gre ktora jest juz wystarczajaco edytowana to nieporozumienie.Kazdy kto pykał w MW zna zalety i wady gry i watpie zeby nawet pan DuoCoro cokolwiek mogl ciekawego tam wniesc.

Zamiast sie skupic na tym żeby zamiast pieknych rekawiczek,drzewek i szczekajacych piesków gra była wypicowana jesli chodzi o realizm i dopracowana w malutkich szczegółach jakimi sa
Balistyka
Realistyczne poruszanie bronią.[cqb było blisko ideału jesli chodzi o pomysł]
Progresywny skill czyli na poczaktu rozgrywki duzo wiekszy odrzut, dluzszy czas przeladowania
Obrazenia wpływajace na gameplay [ wypadajaca z rak bron przy postrzale w łapy, problemy z celowaniem przy wiekszym oberwaniu dupa cipa cycki coklowiek.Wszystko to kosztem tych niepotrzebnych pierdół ktore zamiast poprawic wydajnosc, powoduja spadek fps na mapach ktore wymienil Somator.Czy to kurwa jest az tak trudne dla kogos kto potrafil tchnąc nowe zajebiste zycie w ENEMI TERITORITITIRITII no krew mnie zalewa ze nikt nie potrafi mu przmowic do rozumu albo jego developersko-internetowe srodowisko to jakies totalne pizdy ktore sie go boją.

Pieprzyc tego nowego moda
Coroner dawaj kod zrodlowy TCE i mozesz sobie edytowac gwiezdne wojny wacki warmsy i minecrafta.

Sobota, 22-go września 2012 roku, 12:05:39

Somator

Dręczyciel

• info
polać mu wódki, dobrze mówi

Sobota, 22-go września 2012 roku, 13:48:24

csMKJP

Gramy fair play

• info
Nie widzę sensu komentować coś czego nie ma. Na chwilę obecną jest to kilka fotek.

Lista cech gry (i różnic w stosunku do CoD4):
Brak HUDu
Brak celownika
Brak przybliżenia podczas celowania
Brak doświadczenia, rang, dodatków, wszystko oparte wyłącznie na skillu i taktykach
“Wyrzucanie” magazynka przy przeładowaniu
Prędkość porównywalna do CQB (znacznie wolniejsza niż w CoD4)
Brak premii, serii ofiar, granatników, wyrzutni rakiet itd. (wywalony cały syf)
Ograniczone skakanie (o ile w ogóle)
Klasy na drużynę z unikalną bronią podstawową (zależną od zespołu).
Kilka rodzajów broni pobocznej (te same w obu drużynach)
Perki podobne do CQB, 3 sloty na perki.

Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (12r Wrze 22, 15:33) przez csMKJP

Sobota, 22-go września 2012 roku, 17:40:35

Jac075

• info
Tez bym chciał byc dobrej mysli przyjacielu ale trzeba wyciagac wnioski z poprzednich prezentów. Odkąd Coroner stał się bajkopisarzem i psem ogrodnika nie ma grama nadziei ze cokolwiek z jego pieknych postow stanie sie rzeczywistoscią.Oczywiście że kibicuje wszystkim ktorzy sie podjeli wspolpracy z nim i zycze owocnej kolaboracji aczkolwiek nie wierze ze jakikolwiek chleb powstanie z tej mąki, ot kolejna zabawa na kilka weekendow po czym dowiemy sie ze nie bylo chetnych do grania bo juz odsetek traktuje tego typa w miare powaznie.

Sobota, 22-go września 2012 roku, 17:51:11

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info

Jac075 napisał w poście:

Odkąd Coroner stał się bajkopisarzem i psem ogrodnika
A było kiedykolwiek inaczej? :D

Sobota, 22-go września 2012 roku, 17:53:52

Somator

Dręczyciel

• info
yup

Sobota, 22-go września 2012 roku, 17:59:33

Jac075

• info
No wydaje mi się ze bardziej to wszystko mialo rece i nogi.Wiesz, mnie nie było na chrzcinach tej strony, nie bylem przy narodzinach 048 ale kiedys siadłem i przesledzilem historie przeorałem fora zagraniczne i zdawało mi sie ze Coro miał inne podejscie i mimo ogoromych poslizgow czasowych jako tako wywiazywal sie z obietnic a teraz wchodzi do restautacji zamawia schaba pobabrze widelcem i juz chce mileeeooooneee

Sobota, 22-go września 2012 roku, 18:16:24

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
Ja jestem od początku i jak miał "sztab" ludzi to coś się działo, bez ludzi to mu się nie chciało i zajmował się takimi pierdołami jak np. tutaj prawidłowa skala drzwi. :P

Sobota, 22-go września 2012 roku, 18:26:10

Jac075

• info
Jakby miał troche bardziej otwarty czerep i dotarło do niego kilka słów KONSTRUKTYWNEJ krytyki a nie zwyklego czepiania się o "kolor smietników na mapie" to moze ludzie dalej cheli z nim wspolpracowac a tak znajac zycie zbierze sobie jopków bez wlasnego zdania i beda robic wszustko tak jak panciś przykaże.No kurde jesli robi gre dla siebie to niech sie z tym nie wychyla.Jak widział kazdy, spolecznosc byla spora ale niestety stagnacja kazala isc w inne nedzne gry a mozna bylo zrobic cudenko.
Ja bym chetnie oferował pomoc przy udzwiekowieniu broni ale niestety nie da sie podac pomocnej dloni na ze wzgledu na pewna przygłupawą panne ktora nie potrafi odroznic wytykania bledow i spamu od sensownych postow.

Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (12r Wrze 22, 18:26) przez Jac075

Sobota, 22-go września 2012 roku, 18:42:35

Somator

Dręczyciel

• info
problem w tym ze mapy w cod4 sa naprwde dobrej jakosci nie mowiac o rozmiach czy stopniu skomplikowania, ci ludzie którzy sie do tego zabierajanie stworza dobrego produktu koncowego ergo nikt z cod4 nie przejdzie na jakies kwadratury z tce

co do broni byl heckler (jap) i ranger (usa) którzy robili piekne modele - wykruszyli sie czekajac na powrót jasnie pana i nie sadze by juz wrócili - nie bedzie komu robic nowych a uzywanie z cod4 well no comment. przeca w cqb milto juz pieknie rozwiazane - moze planuje to przeniesc, zobaczymy

powtarzam, dla mnie tc na cod to jest poroniony pomysl - nie rozumiem po co porzucac w zasadzie kompletny cqb

aa w rzyci to mam

Sobota, 22-go września 2012 roku, 18:50:52

Jac075

• info
Wlasnie o to chodzi. Pozyjemy [nie]zobaczymy.Ja i tak nie mam zamiaru kupowac Coda by uruchamiac zabugowane modyfikacje.

Wtorek, 25-go września 2012 roku, 02:35:52

Somator

Dręczyciel

• info
zbugowana i niedokonczona bo ze bedzie miec 'teens of work that holds me from developement' to juz pewne

cod4 było fajne w 2009 ale jet pierdylion platnych i bezplatnych o wiele [sobie wstawcie co]
gdyż fenomenem tc było wlasnie q3 i et - nie oszukujmy sie, jeden frustrat nie jest w stanie [badz trwa to lata CIAGLEGO kodowania - Overdosei czy tr3b] odpitolic gejma pro publico bono [a cod4 nigdy nie bedzie za free chyb ze bundle] - a juz na bank gdy kodzi do szuflady.

ten projekt mial by sens wlasnie w 2009 czy 10, teraz to chinczycy pisza seryjnie lepsze i bardziej dopracowane [maja tysiace kitajców z feedbackiem] close quaters battle czy true combat, gry czy mody. z cb w cos fajnego gralem - jak obie przypomne co to bylo to polece - kitajce wiedza co dobre

suma summarum młodych to nie zachwyci, natomiast starzy nauczyli się wymagac, to dla kogo to jest ?!

albo reaktywuje cqb i utrzyma do zejscia sceny et albo 'marny jego los'

Czwartek, 11-go października 2012 roku, 15:11:39

Somator

Dręczyciel

• info
http://www.youtube.com/watch?v=flvJHERyzLg Medal of Honor Warfighter

to dlaczego mial bym ie interesowac projektem corolola ktory zaraz zniknie na czy lata ?

Czwartek, 11-go października 2012 roku, 17:31:53

csMKJP

Gramy fair play

• info

> Odpowiedź na post (12r Paź 11, 15:11) dodany przez Somator

Somator napisał w poście (12r Paź 11, 15:11:39):

http://www.youtube.com/watch?v=flvJHERyzLg Medal of Honor Warfighter

to dlaczego mial bym ie interesowac projektem corolola ktory zaraz zniknie na czy lata ?
Na Twich TV redaktorzy dwóch oddzielnych serwisów jednoznacznie stwierdzili, że po 30 minutach rozgrywki gra budzi straszny niesmak i zażenowanie.

Dla mnie MoH Warfighter kopiuje CoD MW3.

Czwartek, 11-go października 2012 roku, 17:47:56

Jac075

• info
Ten MOH to pomieszanie BF3 z COD czyli kolejny zapychacz zeby dzieciaki kupiły byle gówno o fejmowym tytule.Nic nie ma wspolnego z prawdziwymi mohami.

Czwartek, 11-go października 2012 roku, 18:49:54

Somator

Dręczyciel

• info
still better :)

Piątek, 12-go października 2012 roku, 10:28:14

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info
Still better ale BF3 uber alles :P

Piątek, 12-go października 2012 roku, 11:19:36

Somator

Dręczyciel

• info
i na tym mozna zakonczyc dyskusje, zamknac portal. dowidzenia.

Piątek, 12-go października 2012 roku, 18:07:15

eXtreme

TrueCombat.pl Staff

• info

> Odpowiedź na post (12r Paź 12, 11:19) dodany przez Somator

Somator napisał w poście (12r Paź 12, 11:19:36):

i na tym mozna zakonczyc dyskusje, zamknac portal. dowidzenia.
Nie, bo jeszcze jakieś tam grosze za reklamę dostaję :D

« » : poprzednia 1 2 3 następna

• Forum dyskusyjne
  • Serwis TrueCombat.pl
  • Komentarze
Logo

Copyright © 2006-2017 TrueCombat.pl & eXtreme. Wszelkie prawa zastrzeżone.