Piątek, 24-go czerwca 2011 roku, 10:27:32
Moje osobiste odczucia: wchodzę na truecombat.pl raz - nic nowego, drugi - tak samo, kolejny - kolejne rozczarowanie. Aż tu nagle, o jest news. Może killhouse wyszedł? Może sobie popykam? I jeszcze jedno rozczarowanie Coronerem... Jak by uwolnił kod, tak gra miała by przyszłość. Na pewno znalazła by się rzesza zapalonych programistów/koderów chcących się sprawdzić - wykazać, może nauczyć... Tymczasem serwerów QCB z tygodnia na tydzień coraz mniej, graczy też (w momencie pisania 0 graczy online). Jedyne co to pogratulować chłopaczkowi udanego marketingu... :) Mam nadzieje, że coś się w temacie zmieni - na lepsze.
Pozdro
PS: Nadzieja matką głupich ;)
Pozdro
PS: Nadzieja matką głupich ;)
Sobota, 25-go czerwca 2011 roku, 03:17:35
coro spuścił się jakimś wypustem kodu nad którym ciężko pracował przez ostatnie pięć lat i dupa, badziew jakich mało =) teraz będzie 5 miesięcy mapkę kończył którą dim stealth czy g skompilowali by lewym jądrem. żaden dev palcem nie ruszy dla tego kretyna - a jak piszczał jak mu zhakowali official server kutasina - sam sobie zrób dobrze pindolcze
wiecie co mam pomysł zróbmy maly spam/tweet attack na @Lulzsec niech kutasinę zhakują i wyzerują mu ten śmieszny backup, najwyraźniej gość nie wie kiedy przestać, jak to nieprzyjemne spytajcie swoją kobietę =)
ja głosuje za odejściem coropindolka na emeryturę, najwyraźniej stracił juice który miał robiąc 49b
NARAZIE CORO FRAJERZE
wiecie co mam pomysł zróbmy maly spam/tweet attack na @Lulzsec niech kutasinę zhakują i wyzerują mu ten śmieszny backup, najwyraźniej gość nie wie kiedy przestać, jak to nieprzyjemne spytajcie swoją kobietę =)
ja głosuje za odejściem coropindolka na emeryturę, najwyraźniej stracił juice który miał robiąc 49b
NARAZIE CORO FRAJERZE
Sobota, 25-go czerwca 2011 roku, 08:52:06
zewrzyj poślady somator bo ci żyłka pęknie ;p
------ Dodano: 25.06.2011, 09:01:14 ------
------ Dodano: 25.06.2011, 09:01:14 ------
wchodzę na truecombat.pl raz - nic nowego, drugi - tak samo, kolejny - kolejne rozczarowanie. Aż tu nagle, o jest news.Z pustego i salomon nie naleje :D
Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (11r Cze 25, 08:52) przez eXtreme
Sobota, 25-go czerwca 2011 roku, 20:40:04
PWL a co sie tak dziwisz ze na CQB nikt nie gra ..raz ze to alfa..wciąż pieprzona alfa, co tego faktu nie ktorzy nie kumaja. I dwa, to jedna pieprzona mapa która jest mała i ciasna....a kto lubi robić cały czas małe i ciasne szparki ?
Wyjdzie killhouse..znowu cos sie ruszy...
I mówiłem do h#ja od samego poczatku...by meczyć cora o poprawkę bugów w 0.49 to sie wszyscy tak napalili..na tą dziwkę bez perspektyw - CQB i teraz co ?
Wyjdzie killhouse..znowu cos sie ruszy...
I mówiłem do h#ja od samego poczatku...by meczyć cora o poprawkę bugów w 0.49 to sie wszyscy tak napalili..na tą dziwkę bez perspektyw - CQB i teraz co ?
Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (11r Cze 25, 20:40) przez kaladann
Środa, 29-go czerwca 2011 roku, 16:58:58
Widać że nie tylko ja mam złe zdanie o Coronerze. TCE świetny mod który miał przyszłość przed sobą ale Coroner wolał zabić swoje dziecko niż pozwolić aby żyło własnym życiem.
Poza tym po co komu CQB skoro jest taki Team Fortress 2 lub Battlefield Play4Free za darmo a jak komuś nie podobają się takie klimaty to jest Americas Army 3 albo ArmA 2 Free.
Poza tym po co komu CQB skoro jest taki Team Fortress 2 lub Battlefield Play4Free za darmo a jak komuś nie podobają się takie klimaty to jest Americas Army 3 albo ArmA 2 Free.
Post zmieniany 1 raz. Ostatnio (11r Cze 29, 17:00) przez DerDevil
Czwartek, 30-go czerwca 2011 roku, 17:10:26
http://youtu.be/2USBm4hMOAw?hd=1 a to cudo będzie dostępne z dev zestawem
SRAM NA KOROFARFOCLA =) niech przyjdzie na zatokę to mu range bana trzasnę ;))))
SRAM NA KOROFARFOCLA =) niech przyjdzie na zatokę to mu range bana trzasnę ;))))